Christmas Carols 2012

Julen er en tid til at sætte dine bekymringer bag sig og forny dit håb om en lysere fremtid. Det er en lejlighed, hvor traditioner for festivitas binder folk sammen, sprede kærlighed og venlighed og bringe de sande betydning af julen. Yuletide festligheder rundt om i verden involverer sædvanligvis sprede budskabet om Bibelen, genopførelse Kristi fødsel, udsmykning hjem, dele gaver, forbereder traditionelle fødevarer og deltage midnatsmesse. Taler om midnatsmesse, ville bønnemøde være ufuldstændig uden den resonating lyden af ​​julesange. Julesange eller salmer er ikke kun sunget i ros af Herren, men også at huske ham, for at genoprette vores tro på den Almægtige, så vi søger trøst, tilgivelse og komme sammen i fred og harmoni. Traditionelt julesange fokuseret på Kristi fødsel, men ikke længere. I dag har vi julesange, der koncentrerer sig om julemotiver, vinteren scener og endda Santa. Julesange er den bedste måde at sprede ånden i sæsonen og at geare dig op for festlighederne forude. Tag et kig på listen over de julesange 2012 angivet nedenfor.

Populære julesange 2012

De tolv dage efter jul
Den Engelsk først sang denne carol i det sekstende århundrede, selv om rødderne af sangen kan spores tilbage til de franske chants. Sangteksten af ​​carol fokus på juledag og de næste 12 dage, der traditionelt ses som den sidste dag i fest. Udgivet i 1780, sangen har en særlig religiøs ærbødighed blandt sine tilhængere.

# Stille nat
Silent Night er uden tvivl de mest populære julesange af hele tiden og bliver sunget under midnatsmesse. Sangen var oprindeligt et digt, som var sammensat af en østrigsk præst ved navn Joseph Mohr i 1816. Det blev første gang sunget i 1818, da orglet brød ned, og han blev tvunget til at komponere musik til midnatsmesse. Siden da har denne sjælfulde partitur kommer at være den mest foretrukne carol af alle.

Joy til World
Isaac Watts skrev denne glade carol i 1719. En præst af profession, var Isaac Watts kendt for at komponere mange gribende salmer. Den carol ‘Joy til World «siges at forherlige Kristi genkomst og er baseret på Salme 98, Bibelen. George Frederick Händel komponerede melodi af denne sang.

Hark! The Herald Angels Sing
Denne sang blev oprindeligt skrevet af Charles Wesley og blev første gang udgivet i 1739 i Salmer og Sacred digte. Charles altid foretrukket ædru, langsom musik komposition for de fleste af hans tekster. Det var flere årtier senere, da William H. Cummings vedtog Felix Mendelssohns musik fra Festgesang der passer teksten af ​​denne sang. Med tiden har musikken af ​​denne sang undergået flere variationer.

O Holy Night
Placide Cappeau 1:e komponeret sangen i 1847 til musik af Adolphe Adam. Digtet blev oprindeligt skrevet på fransk, før John S. Dwight oversatte den til engelsk. I begge versioner lyrics af digtet, hold lignende betydning der taler om Kristi fødsel og forløsning af menneskeheden.

Marys Boy Child
Sangen blev skrevet af Jester Hairston i år 1956. Harry Belafonte senere indspillet sangen til en film, der toppede hitlisterne i Storbritannien i 1957.

Væk i en manager
This Christmas carol var først på tryk i år 1885 i Philadelphias lutherske søndagsskole bog, hvorefter den blev populær i hele Amerika og Storbritannien. Forfatteren af ​​carol fortsætter med at være et mysterium, men musik siges at være sammensat af William J. Kirkpatrick i 1895.

Rudolf med den røde Tud
Sangen handler om en imaginær karakter ved navn Rudolph, der menes at være den niende rensdyr Santa. Den carol blev første gang udgivet i 1939 og blev skrevet af Robert L. maj. Denne carol er meget elsket blandt børn, ikke mindst fordi det drejer sig om deres favorit jule karakter Rudolph.

Ære være Gud
Denne særlige carol er populær i kirker, der har hollandske påvirkninger og er ret almindelig i protestantiske kirker, især i Holland. Sangteksten af ​​carol dreje rundt sangen af ​​engle, der sang denne sang for at annoncere Kristi fødsel for hyrderne.

Vi ønsker dig en glædelig jul
Dette er en velkendt julesang, som blev udbredt i West Country of England i løbet af det sekstende århundrede. Sangen skylder sine rødder til den engelske tradition for at give godbidder til carolers på tærsklen til julen. Sangen “Vi ønsker dig en glædelig jul” er en god måde at afslutte din midnatsmesse.

Alle disse julesange måske gammel, men udgøre et konkret comeback på julen. Denne jul er en tid for de førnævnte julesange, måske næste år vil vi bringe nogle andre virkelig fantastiske julesange. For nu, vil ovennævnte julesange stjæle showet i 2012.

Juleaften Party Theme
Julelys
Jule Icebreaker Games
Rensdyr Navn Jule Spil
History of Christmas Carols
Julen Appetizer Opskrifter
Holiday Play Dough
Jul Riddles
Julebøger For Teens
Jul Engle Gaver i Style
Jul Tea Party

Leave a Reply