Christmas Tree Idéer 2012

Med julen næsten over os, er det tid til at tænke out-of-the-box og gøre denne ferie sæson special med innovative dekoration ideer. Tror du ikke juletræspynt er blevet mekanisk i dag? Folk generelt træk de samme gamle traditionelle Julepynt såsom strømper, Santa, engle osv., som de har i deres skabe fra sidste års jul. Købe nye og trendy smykker kan ikke være overkommelig for nogle mennesker, som kan være grunden til at de foretrækker at bruge de samme ornamenter igen og igen. Hvis det er tilfældet, så fortvivl ikke, lidt opfindsomhed, innovation og ekstra dekorationer gå langt i blændende op din indretning, uden at tømme din pung! For andre, der ikke har noget imod budgettet, manglende ideer kan være en begrænsende faktor. Så dette år, springe de klicheagtige honningkager huse og træ nederdele og give dit hjem en makeover med de nyeste juletræ tendenser, vi foreslår i det følgende afsnit. Festlig og farverig, disse juletræ ideer til 2012 ville peppe din indretning og dette års Yuletide festligheder som intet andet.

2012 Christmas Tree Idéer

Foto Christmas Tree
Julen er meget forbundet med nostalgi og minder. Hvorfor ikke bruge nogle af disse vidunderlige øjeblikke til at pynte dit juletræ i år? Sig farvel til de traditionelle ornamenter denne gang og hænge nogle familie billeder på juletræet. Hvis du ikke har lyst til at ignorere de prominente julen symboler som Santa, strømper, stjerner, engle osv., så få nogle billeder af disse ornamenter og hænge dem også! Gør ikke rynker på din pande, bare overveje tanken og tænke over det. Det ville helt sikkert være en interessant juletræ.

Frosted Tree
Gran, gran eller fyr, et juletræ uddybet med spray sne ser ikke bare mere rimed, men også tilføjer et strejf af sølv elegance til din indretning. Bare pynte det med enkle papir-og glitter udsmykninger i nuancer af fløde, hvid og sølv til at fuldføre udseendet. Du kan også bruge vintage metalstykker og glitter ornamenter for at ekstra jazz.

Candy Christmas Tree
Slik har også en vigtig rolle i julen scene, en rolle, som børn elsker meget. Lad os tildele en anden opgave – en ny opgave til de slik denne gang. Tænk om brug slik at pynte dit juletræ. Du kan også bruge bagt cookies. Farverige slik ville helt sikkert gøre dit juletræ en lys én. Nu være forsigtig, kan børn raid dit hjem når som helst!

Farverige Christmas Tree
Grøn, hvid og rød er de mest almindelige farver, du ser i julen sæson. Hvorfor ikke gøre denne sæson mere farverig i år? Hvis du har råd investere lidt tid, så køb en hvid juletræ og male det med regnbuens farver. Alternativt kan du også bruge dine yndlingsfarver i stedet for regnbuens farver. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke har tid nok, bare få en hvid juletræ og dekorere det med farverige ornamenter. Du kan også prøve at sprøjte nogle farver tilfældigt over det.

Metallic juletræ
Omdefinere de traditionelle begreber juletræ i år. Sig nej til dominans af grønne og prøv Indret dit juletræ med Metallic farver som sølv, guld og / eller bronze. Du kan enten bruge en blanding af disse farver eller vælge en monokromatisk tema med en hvilken som helst farve.

Favor Tree
For en person, der ikke har råd nok plads til en fuld størrelse juletræ, at få en miniature tjeneste træ ville være en fremragende indsats. Alt du skal gøre er at lave små gaveæsker fra indpakning papirer, kram dem med ferie godbidder og strengen dem op til et juletræ. På grund af deres lille størrelse, vil disse favor træer passe overalt – fra dine spiseborde til dressers og kan bruges til at pryde enhver favorit hjørne af dit hjem.

Aluminium Tree
Selvom intet slår duftende, frisk fornemmelse af ægte juletræer, der er mange, der ønsker deres juletræ at have så meget jazz som muligt. Dette forklarer, hvorfor aluminium træerne er en enorm vrede i den seneste tid. Ikke blot disse funky, skinnende træer ser fantastisk, når pyntet med bolde og swags, de også blænde op for hele indretningen af ​​rummet. For ikke at nævne, de sidste for mere end blot en julegave modsætning til en almindelig naturlig juletræ.

Gothic Christmas Tree
Dette er for dem, der er dristige nok til at prøve utraditionelle metoder. Hvis du virkelig har push at eksperimentere på nye temaer, så prøv Indret dit juletræ med gotiske decors som kranier, sort Santa, blod farvede ornamenter osv. Tilføj hugget fingre, falsk blod-splash, lille gravsten osv. for at gøre det uhyggeligt.

Juletræer er uundværlige for Yuletide festival. Ikke alene skal de tilføjer festlig luft til indretningen, de kan også gøre fejringen snazzier. Hvis du ikke er i stand til at beslutte, hvordan at forskønne dit juletræ i år, så de førnævnte idéer ville få din kreativitet sprint højt. Distinctive endnu klassiske, disse imponerende juletræ ideer er sandsynligt, at klippe din fest i år 2012.

Julegaver til kæreste
Christmas Tree Idéer 2012
The Holiday Season
Julegave ideer for mand
Christmas Party Dekorationer
Jul Candle Holder Craft
Jul Snack Opskrifter
Jul Buffet Opskrifter
Billigt Christmas Shopping
History of Christmas Carols
Jul Digte

Leave a Reply