History Of Christmas Carols

Christmas Carols eller ‘Noel’ står for alt, at julen symboliserer. Fra fødslen af ​​Jesus i krybben, ringlende klokker af kirken, joyfulness med familien til ankomsten af ​​Santa i hans slæde er alle vævet i smukke julesange. Bare nynne melodien af ​​”Jingle Bells”, og de fleste mennesker vil straks male et billede af snefnug, rensdyr, engle og juleklokker. Sang og lytte til melodiøs og fortryllende julesange har været en vigtig del af juletradition. Delightful og glædelig jul julesange fylder hjerte med sjov og munterhed. Vidste du, at ordet »Carol ‘er et fransk ord, der definerer en form for dans, akkompagneret med musik?

Origin Of Christmas Carols
Det er uvist, da den første Carol blev skrevet, der skrev dem, og hvordan de har udviklet sig. En fælles legende siger, at navnet Christmas Carol har opstod efter en ung pige kaldet Carol forsvandt i London i det 19. århundrede. Som hendes venner gik fra dør til dør søger efter hende, på tilsvarende måde som for Christmas Singers, stammer navnet Christmas Carol. Selvom det er en dejlig historie, men ikke faktuelle.

Caroling har været en mundtlig tradition gået i arv generation til generation. Det var i trettende århundrede, under indflydelse af Frans af Asissi, at en stærk tradition af populære julesange i modersmål udviklet i Italien. Tænkte på dette tidspunkt, blev julesange sunget som fælles høst sange og også under julefester. Under 14:e til femtende århundrede, tog julesange form af religiøse sange og temaer kredsede omkring Kristi fødsel og Moder Maria.

Når du er i det 16. århundrede, kom Oliver Cromwell til magten, blev julefester og Carol sang forbudt. Han mente, at julen er en alvorlig ferie og bør observeres på samme måde. Men julesange overlevet som folk fortsatte med at synge dem i hemmelighed.

Julesang sang genvandt popularitet i det 19. århundrede. Populære julesange som “Det kom over Midnight Clear”, “The First Nowell, Har Angel Sig”, og “Gud Rest Du Merry, Gentlemen” blev skabt i denne periode af berømmelse af julesange.

Før carol synger i offentligheden blev populær i det nittende århundrede, var der bands officielle carol sangere kaldet ‘Waits’, der sang julesange kun juleaften. I god tid, fik orkestre og kor popularitet, og det samme gjorde skik at synge julesange i gaderne.

Begge disse skikke er stadig populær! Men i dag, en af ​​de mest populære carol tjenester er Carols i stearinlysets skær, er, når kirken er oplyst af stearinlys og fascinerende julesange sunget.

I dag, i mange europæiske lande, er der tradition for grupper af mennesker, der går fra dør til dør og sang udenfor husene. Sådanne grupper af Carol sangere bliver belønnet for at bringe glæde ind i hjertet af lytterne ved at tilbyde mad og drikke.

»Jingle Bells Jingle Bells” eller “Vi ønsker dig en glædelig jul”, bare høre disse munter julesange gør du føler gladere. Det ringer på klokken, at julen er lige om hjørnet!

Populære Christmas Carols
Hundredvis af julesange er blevet skrevet og udgivet gennem århundreder. Nedenfor nævnes er de få, der har vundet popularitet gennem tiderne:
# Stille nat
Silent Night betragtes som en af ​​de mest berømte af alle julesange. Legenden siger, at 180 år siden, i en midnatsmesse i St. Nicholas Church i Østrig, første gang carol Stille Nacht! Heilige Nacht blev hørt. På den juleaften, blev en sang født som gjorde hans vej ind til folks hjerter rundt i verden.

Joy To The World
Joy til World er et populært julesang, som fejrer fødslen af ​​Baby Jesus:
“Joy til verden, er Herren kommer!
Lad Jorden modtage sin konge ”

Disse populære lyrics blev skrevet af Isaac Watts, baseret på Salme 98 i Bibelen

De tolv dage efter jul
De tolv dage efter jul er en engelsk julesang, som opregner på den række af stadigt grand gaver givet på hver af de tolv dage efter jul:
“På den første dag i julen
min sande kærlighed sendt til mig: en agerhøne i et pæretræ

På den anden dag i julen
min sande kærlighed sendt til mig: To turtelduer
og en agerhøne i et pæretræ “

Julebøger For Teens
Jul Sweets Opskrift
Rudolph Ornaments
Den bedste gave
Julegaver til forældre
Christmas Carols
White Christmas Cake
Vegetarisk Jul Opskrifter
Juletræspynt 2012
Jule krans Crafts
Julebelysning

Leave a Reply