History of Christmas Carols

Maria Augusta Trapp har dokumenteret historie julesange på en klar og præcis måde. Ifølge hende er sang og caroling i julen en af ​​de ældste folkemusik skikke af dagen og har været til stede siden den tid, hvor kristendommen og juletiden var stadig på deres spirende stadier. Det er et verdensomspændende skik og der har været megen forskning på området og flere bøger er blevet skrevet om det. Oprindeligt musikkompositioner og sange ved juletid var i form af chants og salmer. Caroling oprindeligt betød ‘cirkel dans «, og ordene til at ledsage denne festlige dans blev senere føjet til traditionen.

Oprindeligt kirken set ned på julesange og Carol sang som en hedensk skik, og de ikke kunne medtages i de hellige tjenester. Men i det grønne, var der mange enkle folkesange og Nativity julesange skrevet og gaine popularitet også. I 1223, introducerede Frans af Assisi julesange i den gudstjeneste i kirken i løbet af en jule Midnight Mass i en hule i Greccio, i provinsen Umbrien. Den nat, de sange og musik, der ledsagede denne hellige og formel begivenhed var ikke salmer, men julesalmer. Lige siden, fangede julesange på med masserne og var på deres storhedstid i middelalderen, da de var næsten altid en del af mysteriet spiller.

Der var en tid, når vandrer musikanter og venter eller vægtere, der bevogtede den gamle bjergomgivne byer i natten, der anvendes til at passere deres tid ved at synge julesange, og også sang dem til de mennesker, der bruges til at passere dem. De ville gå fra hjemmet til hjemmet, synge julesange og underholdende mennesker og kan få en godbid til gengæld. Senere grupper af musikere begyndte at synge julesange og spille dem til forskellige arrangementer, der blev afholdt i juletiden. I dag har carol sang bliver en vigtig af denne ferie sæson og en række caroling hændelser er organiseret i hele verden i løbet af julen, især juleaften.

Julebøger For Teens
Jul One Liner Jokes
Christmas Gift For Your Boss
Hjemmelavet Christmas Party Favors
Genbrug Gamle julekort
Traditionel Christmas Carols
Jul aftensmad opskrifter
Børns Jul Books
Jul Strømper
Christmas Tree Idéer 2012
Hvad er In The Stocking spil

Leave a Reply