Hjemmelavede julegaver 2012

En smart person ved, at man behøver ikke at bryde banken for at få store gaver til de kære. Du kan glæde dine venner og familie med vidunderlige hjemmelavede gaver også, når du er cash-kværnet. Wow din familie og venner med hjemmelavede julegaver, der er hurtige, sparsommelige og festlig. Hjemmelavede gaver er ikke kun let på lommen, men også give dig masser af muligheder for at eksperimentere med, hvilket gør det hele prøvelser af at give gaver til en fornøjelse for dig. Bedste gaver er dem, der er personlig og disse vidunderlige DIY gaveideer klart berettiger det. For at gøre dit liv nemmere, her er nogle hjemmelavede julegave ideer, der er hurtig, let, sjovt at lave og forventes også at samle gode komplimenter fra dine venner og familie. Denne vejledning præsenterer et par spændende DIY gaveideer, at din familie og venner vil elske at se under træet. Læs videre for yderligere oplysninger.

Hjemmelavet julegave Ideas 2012

Chokolade hæmmer
Ligegyldigt hvad tid eller lejlighed er, hjemmelavede chokolader er altid en fornøjelse at gave og en godbid til at modtage, så meget mere, når de er pænt pakket. Indlæs en gave kurv med cremet fudge, chokolade, slik, trøfler, karameller og skumfiduser, binde et bånd og tilføje et tag og voila! Din hjemmelavet chokolade gave hæmmer er alle indstillet til at bejle.

Goodie Baskets
Festlighederne altid kræver masser af yummy godbidder og søde sager. Spred juleglæde med en madkurv proppet med fyrrekoglen kager, honningkager cookies, frugt tærte, figen roll, cookie pinde, pebermynte barks og belastninger mere. Disse yummy lækkerier er ikke kun en behandler til at modtage, men lette at lave og / eller arrangere så godt.

Filtede Sweaters
Pyt, hvis du ikke ved, hvordan man strikker, for du ikke virkelig har brug for at være en fiks strikker at gøre denne hjemmelavet gave. Alt du behøver er et par, gamle uldne trøjer og du er god til at gå. Bare smide i gamle, vokset, uld sweater i vask og derefter tørre dem på høj varme indtil de er filtet. Du kan bruge disse filtede uld at gøre kop manchetter, swing tasker, under arm punge, off-the-cuff armbånd og noget, der pirrer din fantasi.

Handy Coasters
Intet gør en mere personlig julegave end tilpassede coastere, skåret og formet efter dit barns håndflader. Sjovt at lave og dejligt at gave, kan disse open-handed indtryk af dine børns palmer være underfundigt prydet med farver, motiver og forskellige stoffer til at gøre en stor hjemmelavet gave.

Lykønskningskort
Intet slår glæde for gaver og modtage håndlavede kort. Ikke alene er det en stor penge saver, men kan også laves nemt ved hjælp af et par basale forsyninger. Du behøver ikke virkelig har brug for tonsvis af smarte ting at gøre din julekort skiller sig ud og se fantastisk. Bare et tema, et par papirruller, saks, lim og måske klippe kunst, og du er god til at gå. Og ja, så glem ikke at indskrive en munter julehilsen til at tilføje mere blænde til dine fester.

Spice Kits
En krydderi sampler kunne gøre for endnu en stor hjemmelavet julegave mulighed. Du skal blot udfylde nogle krukker med eksotiske krydderier, binde dem med bånd, snor et par tags og præsentere disse krukker til din gormandizer ven. Han eller hun ville simpelthen elske dig for dette. Du kan også gave en tilpas krydderi blandinger til kød gnider, marinade blandinger, salatdressinger, dips og krydderier mv

Stuffed Legetøj
Hvad kunne være mere nuttet julegave end en udstoppet snemand, Santa Claus, Rudolph, pingviner og elvere? For dem, der er handy med håndarbejde, hvilket skaber en sød udstoppet legetøj med filtet uld, ville bomuld fyld og andre forsyninger være en brise. Gift din søn, datter, niece eller nevø en udstoppet julen legetøj denne ferie og se deres ansigt stråle af glæde. En win-win hjemmelavet gave til sikker!

Intet slår den glæde at modtage tilpassede hjemmelavede gaver. Denne juletid, tilføje juble til dine Yuletide festligheder med disse seneste hjemmelavede julegave ideer og dobbelt op glæden ved at give og modtage.

Jul Kranse
Corporate Julegaver
»Merry Christmas ‘på forskellige sprog
Bird House Christmas Tree Ornament Craft
Fransk Christmas Carols
Jul Designing Principper
Viser Julekort
De tolv dage efter jul
Før det foreliggende spil
Julen julestjerne
Jul drikke opskrifter

Leave a Reply