Hjemmelavet Julegaver 2012

Du kan se smukt udformet julegaver og pynt i butikkerne når julen er lige rundt om hjørnet. Selvfølgelig kan folk længes efter disse fortryllende ornamenter og du ikke være i stand til at modstå tendensen til at afhente disse vidunderlige kunstværker og gave dem til dine mest kære. Der er dog nogle gaver, som selv enkel og billig, bo tættere på dine beloveds ‘hjerte, selv om de er omgivet af lokkende og dyre gaver. Ja, hjemmelavede gaver er speciel på deres egen måde. De er ikke bare gaver, de er budbringere, som bærer budskabet om, at du har investeret din tid og indsats for at gøre denne særlige gave, fordi du ønskede dine kære til at føle, at meget mere specielle. Også hjemmelavede gaver er langt billigere end de færdige gaver. Dette hjælper dig glæde dine venner og familie med vidunderlige gaver, selv når du er cash-kværnet. Wow din familie og venner med hurtige, sparsommelige og festlige hjemmelavede gaver på denne jul. Nævnt nedenfor er nogle hjemmelavede julegave ideer, der er hurtigt, nemt og sjovt at lave. Læs videre for yderligere oplysninger.

Hjemmelavet Øl
Brygning hjemmelavet øl er en spændende oplevelse. Og da øl danner en vidunderlig julegave, kunne få en øl ingrediens kit mindske din angst og kræfter, hvis du forsøger brygning for første gang. Homebrew øl kit giver dig alle de ingredienser, der er nødvendige for ølbrygning, undtagen vand. Dog bør du samle andet udstyr som glasflasker, en pot (at koge øl), en beholder til at holde øllet til gæring og en lille håndholdt enhed at lægge låg på flaskerne på egen hånd. Det er vigtigt, at du sterilisere alt brygning udstyr, der anvender jodopløsning. Efter dette, er alt hvad du behøver at gøre for at følge instruktionerne, der kommer sammen med sættet.

Beachy Julepynt
Hvordan om at gøre Julepynt med skaller? Det ville ikke være svært for dig at samle nogle skaller, hvis du bor i nærheden af ​​en strand. Hvis ikke, så prøv at få nogle skaller fra den nærmeste håndværk butik. De fleste af de butikker med kunsthåndværk merchandise muslingeskaller i forskellige farver, størrelser og former. Prøv at lave jul kranse, engle, snemænd, Santa osv. med skaller. Du kan bruge kunstige farver og bomuld samt markører etc. at gøre ornamenter mere attraktive.

Chokolade hæmmer
Ligegyldigt hvad tid eller lejlighed er, hjemmelavede chokolader er altid en fornøjelse at gave og en godbid til at modtage, så meget mere, når de er pænt pakket. Indlæs en gave kurv med cremet fudge, chokolade, slik, trøfler, karameller og skumfiduser, binde et bånd og tilføje et tag og voila! Din hjemmelavet chokolade gave hæmmer er alle indstillet til at bejle.

Goodie Baskets
Festlighederne altid kræver masser af yummy godbidder og søde sager. Spred juleglæde med en madkurv proppet med fyrrekoglen kager, honningkager cookies, frugt tærter, figen ruller, cookie pinde, pebermynte barks og belastninger mere. Disse yummy lækkerier er ikke kun en behandler til at modtage, men lette at lave og / eller arrangere så godt.

Stuffed Legetøj
Hvad kunne være en mere nuttet julegave end en udstoppet snemand, Santa Claus, Rudolph, pingviner og elvere? For dem, der er handy med håndarbejde, hvilket skaber en sød udstoppet legetøj med filtet uld, ville bomuld fyld og andre forsyninger være en brise. Gift din søn, datter, niece eller nevø en udstoppet julen legetøj denne ferie og se deres ansigt stråle af glæde. En win-win hjemmelavet gave til sikker!

Håndlavede Julepynt
Du kan ikke forestille mig en jul uden dekorationer. Ingen grund til at sige, at julepynt er sjælen i juledekorationer. Traditionelle ornamenter som stjerner, Santa, kranse, strømper, osv. er blevet symboler på julen, men ved hjælp af disse ornamenter igen og igen kan gøre dine dekorationer gentagne og kedelige. Hvorfor ikke lave nogle spændende ornamenter denne gang? Du kan gave nogle smarte smykker til dine kære og hjælpe dem fejre denne jul med en ændring. Forme er tilgængelige på markedet til at gøre denne opgave lettere.

Personlige gaver
Personlige gaver skiller sig ud selv midt dynger af dyre gaver, fordi de bo tættere på hjertet. Folk elsker billeder, fordi de minder dem om de sjove og personlige øjeblikke, de nød og delt med deres særlige dem. Hvorfor ikke bruge disse fotos til at gøre en spændende gave denne gang? Prøv at lave en foto-kort til at sende juleønsker. Du kan gave nogle crockeries trykt med fotos så godt. Og collager med jule temaer og smukt indrettede scrapbøger kan også gøre for strålende gaver.

Intet slår den glæde at modtage tilpassede hjemmelavede gaver. Denne juletid, tilføje juble til dine Yuletide festligheder med disse seneste hjemmelavede julegave ideer og dobbelt op glæden ved at give og modtage.

Medarbejder Trivia Game
Fælles Jule Spil
Fransk Christmas Carols
Christmas Gift For lærere
Voksen Jul Jokes
Christmas Party Games for grupper
Jul Candle Holder Craft
Julen julestjerne
Jul Strømper
Jul Engle Gaver i Style
Tie og Dye Gift Wrap

Leave a Reply