Jul Candle Håndværk

Julen er den mest ventede festival for året. Jagt en perfekt gave til din familie og venner, dekorere stedsegrønne træ tilføje masse stress til lejligheden. Bortset fra alt dette, julelys tilføje mere mening til dagen. A Christmas stearinlys er det første lys, som indikerer den belysning af mørket fra ens liv. Candle belysning bruges som traditionel symbol i forskellige religioner af forskellige årsager. Men når du angiver den til juledag lyset symboliseres til himlen. Stearinlys betyder kærlighed, bøn, håb og lidenskab. Belysningen af ​​stearinlys kan også ses som »Kristi Light ‘af folk, der tilhører den kristne tro. Du kan finde lys i flotte farver, størrelser, former og dufte til lejligheden. Lysene er tændt for at minde alle om Kristi komme. Stearinlys er også brugt til at dekorere juletræet for det bløde skær, og aldrig undlader at charmere nogen. Det er meget nemt at oprette iøjnefaldende stearinlys. De tilføjer sjovt at dit arbejde, mens crafting lysene til lejligheden. Geare op for at gøre dagen speciel ved at skabe charmerende stearinlys og tilføje skønhed til stedet. Herunder givet er få let at gøre julelys.

Candle Håndværk For Christmas

Candy Jar Candles
En legende glød vises ved sylteglas når det har en hvid (eller en farve efter eget valg) studs stearinlys beliggende i ferie slik. For en ekstra charmerende præsentation, holde en klar cellofan pose i krukken. Fyld den med indpakket og uindpakket stearinlys sikret med et twist slips.

Æggeskal Candles
Brug blæst æggeskaller med et stort hul i toppen. Skyl og tør æggeskaller. Dye de æggeskaller (om ønsket) ved at dyppe det i vand og frugtfarve opløsning. Hold hver forberedt æggeskal i et æggebæger og fylde det indtil ¼ af toppen med en forankring medium efter eget valg. Forankringen medium kan være vokslys eller farvet voks sand til fast holde en enkelt fødselsdag stearinlys. Placere en fødselsdag lys i midten, således at den kan anvendes som en væge til at brænde.

Julelys
Tag en silkepapir og skær den i små firkanter. Nu dyppe firkanterne med flydende stivelse og anvende det til den ydre del af krukken (let overlappende firkanter). Lad det tørre helt og derefter placere en te stearinlys i krukken. Når du tændte stearinlys, vil lyset vise gennem farvet silkepapir. For ekstra charmerende udseende, kan du drys glitter på krukken, når papiret stadig er våd. Du kan også lim et bånd / blonder rundt i bunden af ​​krukken og vedhæfte nogle små guldstjerner.

Jul Candle Ringe
Vælg en fyr krans af dit valg og pak det omkring bunden af ​​stearinlys. Drej wiren og lim på nogle fyrrekogler. Størrelsen af ​​fyrrekogler vil afhænge af størrelsen af ​​ringen du har forberedt. Du kan bruge små fyrrekogler til bloklys og en normal størrelse for en tre-væge søjle stearinlys. Nu lim på tre eller fire julestjerne blomster anelse opad. Du kan også hænge små glaskugler og bruge alle de forskellige farver efter eget valg. Lav tre klynger, så det tilføjer charme til sit udseende.

Personlig julegaver
Jul centerpieces
Billige julegaver
Jul Party Håndværk Idéer
Hører du hvad jeg hører?
Jul Float Idéer
Jul blomsterarrangementer
Julegaver Til Ham
Julegave ideer for mand
Jul Musical Spil
Sjove julekort

Leave a Reply