Jul Crafts 2012

Julefester kan koste dig en bombe, men det behøver ikke at være en »ublu« affære altid. Med en smule kreativitet, tid og få forsyninger, kan du nemt løfte lasten fra din tegnebog ved at gøre spændende dekorationer, ornamenter og gaver derhjemme, alt sammen inden for dit budget. Der er noget utroligt dejligt om at gøre hjemmevævede håndværk. Ikke alene det tilføjer et personligt præg på din ferie indretning, men ser også meget funky. Den sjove del om hele deal er, at du kan skabe alt fra almindelige ting ligger rundt omkring i huset og genbruge gamle ting at gøre ufattelige dekorationer. Så hvad venter du på? Denne jul, fikse op indretningen af ​​dit hjem med smukke hjemmelavede smykker. Uanset om du har brug for noget nyt at hænge ved ilden eller blot ønsker at glam op mantel, kan disse fantastiske julegave håndværk ideer får du eksperimentere. Du vil blive overrasket over at se, hvor enkelt hus-holde punkter kan forvandle din kedelige pad til et sjovt sted at hænge ud i julen. For at hjælpe dig komme videre med det, her er nogle nyeste ideer om julen håndværk 2012. Bare samle dine leverancer og komme skabe!

Jul Craft Ideas 2012

Strik Strømper
Fyldt med godbidder og gaver, smukt klædt håndlavede strømper er en ren fornøjelse at vågne op til julemorgen. Ikke alene gør de smukke dekorationer til din julegave udsmykning, men er også meget enkel at strikke. Når du ved, hvordan man strikke rundt, kan du bare gøre noget, du ønsker. Og ja, så glem ikke at pynte strømper med interessante julemotiver som snefnug, rensdyr, træ, stjerner, snemand og meget mere.

Filt Holly Corsage
Giv en funky touch til dine traditionelle juletræ pins med de muntre corsager, der gør for vidunderlige keepsakes. Let at lave og dejligt at gave, kan disse sofistikerede corsager også fastgjort til din kjole til at gøre for dejlige tilbehør. Alt du behøver er et udvalg af knapper, perler, tinsels, pom-poms, glaspynt, fløjl og silke bånd, etc at komme i gang.

Pinecone Elves
Denne jul, som en hyldest til Santa yndlings hjælpemidler, lad os droppe den snemand og klovnen og gøre yndig alf figurer i stedet. Disse små alf figurer er en leg at gøre, og ikke berettiger til nogen legetøj-making ekspertise. Bare samle fyrrekogler, piberensere, klokker, nåle og andre simple forsyninger, og du er god til at gå. Du kan bruge disse charmerende sprites til dæk op dit juletræ, mantel og gaver.

Mousserende Gavemærkater
Har du brug for en særlig gave tag til at holde dine gave-certifikat kort? Prøv disse mousserende gave tags. Når det kommer til at gøre julegave tags, lidt opfindsomhed aldrig gør ondt. Ud over at være smuk og yderst funktionel, disse gave tags kommer med en sød front-klap og kan let limet til gaveæsker eller knyttet til træerne.

Yule Log Favor Boxes
Denne kvintessensen ikon af yuletide festival, der mere eller mindre ligner birk logfiler, gør for dejlige fordel kasser. Den clip-art viklet omkring et papir-håndklæde med glimrede fugle skomagerens oven på det ser virkelig smuk. Stuff disse bokse med karameller, slik og andre søde sager for en lækker overraskelse!

Magazine Juletræer
Det er virkelig overraskende, hvor noget så simpelt som gamle blade kan ændres i sprudlende bordplade træer. En brise at gøre, denne glitrende gyldne papir træer ser virkelig fantastisk og kan laves med blot en håndfuld af forsyninger. Alt du behøver er et par gamle blade af enhver størrelse og form, gylden spraymaling, og belastninger af glitter.

Snemand Card
Glem den almindelige julekort? Nu hilse dine venner med en lystig snemand kort, der ikke kun ser meget sød, men kan også nemt udformet derhjemme. Du kan bruge gammeldags honeycomb papir til at skabe den ønskede effekt, og indskrive den med en vidunderlig besked lige under snemand mave. En sød måde at ønske dine nære dem Glædelig jul indeed!

Prøv at lave en af ​​disse julegave håndværk i hjemmet og blænde dine Yuletide festligheder som aldrig før!

Turkish Delight
Julemanden All Over The World
Jul Swag Crafts
Sjov Christmas Crafts
Jul Prayers
Bird House Christmas Tree Ornament Craft
Jul Treasure Hunt List
Julen Pictionary Og Charades
Julegaver til hende
Christmas 2012
Jeg kommer hjem til jul

Leave a Reply