Jul Decor 2012

Feriesæsonen er tilbage igen, og alle er i den festlige stemning. Klokker, lys og Hollies er hele vejen rundt. Ja, julen er det og spiritus synes at være skyhøje høj. En anderledes look til denne sæson er et must. Du sikkert ikke ønsker at trække sig ud af de samme dekorationer fra sidste år, fordi det betyder blot glip af tendenser i denne sæson. Også, det er meget mere spændende at slå den monotoni og gå efter noget nyt hvert år. En helt ny indretning herunder nye centerpieces, vægtæpper, farvetemaer, belysning, tekstiler og kranse vil gøre det trick. Denne sæson har en masse at byde på, og der er en mange forskellige trendsættende ideer, du kan være en del af. Lad 2012 gøre dit hjem, og dekorationer i det, være tale om byen. Skimme igennem for nogle hints og tips til, hvad du skal virkelig gøre til jul i denne omgang.

2012 Jul rhus

En Concert Of Colors
I denne sæson, sølv og en lysere nuance af grøn er blevet erklæret favoritter. En masse af sølv bånd, smykker og dekorationer kan give anledning til temaet “Frosted Greenery«. Du er sikker på at være en del af den tendens kurve med dette tema. Blues og browns, trykt med sølv støv og hvid frost, anses for at være en populær farveskema. Lilla er stadig langvarig omkring denne sæson, og hvis koordineret godt med nogle levende nuancer som rød, pulserende grøn og sølv, kan det skabe en jazzet og hyggelig look til dig denne vinter. Men i al den ståhej af nyeste trends, så glem ikke den traditionelle julegave farveskema rød, grøn og guld. Disse farver aldrig går af mode og kan altid være den bedste udvej.

Centret Of Attention
Jul centerpieces er en af ​​de vigtigste dele af julen indretning. Hold din farvesammensætning i tankerne, gå videre og få den rigtige form for look til tabellerne. Blomster og stearinlys kan anvendes i kombination til et elegant look. Du kan holde det enkle, men smukke ved at bruge frugter som udhulede ananas og kokosnødder, og bruge dem som vaser til jul kronblade.

Lad der blive lys
Belysning er en af ​​de vigtigste charms bag enhver fest. Tilsvarende julelys er meget vigtigt også. Normalt Julen kræver en masse hvide lys, da de symboliserer varme og andægtighed, at julen er forbundet med. Også i år har tendensen forbliver den samme. Men denne gang rundt, kan du bruge så mange udendørslamper som muligt for en himmelsk oplevelse. Du kan endda gå om topping dit tag med en plædere engel eller en Moravian stjerne. Dit hus vil bogstaveligt talt skiller sig ud. Candle lanterner kan også bruges på fortovene til grænser op til huset. En anden innovativ måde at tilføje lys til dit hus kan blive hængende lys langs vinduet i huset, så disse kan ses udefra også. Ja, du gættede det rigtige, det er ryggen til det grundlæggende med belysning i år!

Mindre er mere
Ikke så overraskende, i denne sæson ‘less is more’. Ja, du fik denne ret. En simpel juletræ med præcist placerede dekorationer, kranse og kranse bare omkranset rundt meget udsøgt, gaver pakket til perfektion og lys drysses rundt er den nye dille.

Oppustelige Interesser
En innovativ måde at vise din ferie ånd kunne placere hoppeborge i og omkring dit hus. Santas, rensdyr eller engle hoppeborge et al, svajende og popping omkring er sikker på at tilføje en gnist til at julestemning.

Filt Forever
Det glemte stof ‘følte’ er gør et comeback i denne sæson. Der er så mange farver at vælge imellem, og det er sådan en nem og sjov stof at arbejde med. Ved hjælp af filt, kan du håndværk en række forskellige ting som julen strømper, guirlander og endda kranse. Alt du skal gøre er at skære en ønsket form og lim ting på. Og hvis du ønsker at sy det, præcision er ikke engang en overvejelse.

Going Green
Du kan gå en anelse miljøvenlige denne gang, især med dine kranse. Årstidens blomster og æbler kan vævet sammen. Du kan bruge det ligesom det er eller bare spray male det for at ‘White Christmas’ føler. Gamle julekort kan stenciled i form af Hollies at skabe genvundne kranse. En anden god idé ville være at bruge vinpropper og bånd til vulst ud antikke udseende stykker.

Opregnet ovenfor var nogle af de julepynt tendenser for året 2012. Her er håbet disse ideer vil gøre det muligt for dig at tilføje lidt variation til din jule udsmykning denne gang.

Christmas Tree udsmykning spil
Christmas Pie Opskrifter
Jingle Bells!
History of Christmas Carols
Før det foreliggende spil
The Holiday Season
Jul Punch opskrifter
Babymad Jar Christmas Tree Craft
Jul Party Håndværk Idéer
Online juleshopping
I Saw Three Ships

Leave a Reply