Jul Film 2012

Snehvide teardrops, funklende baubles, sjov fyldt strømpe godbidder, farverig julestjerne og duft af mormors hjemmelavede cookies-alle disse kan øjeblikkeligt transportere os tilbage til nogle af de skattede julefester. Den glade juble og munterhed, præsenterer gemt under juletræet og dessertbuffet mad kan holde de fleste af os åndeløs i flere uger. Men der er ikke noget som at se en god julegave film til at holde op og sprede Lystighed i feriesæsonen. Julen film er en perfekt måde at afslutte trængsel og travlhed i fest med familie og nære venner. Det er ikke kun en god måde at underholde dem med en munter og sjov fyldt svirp, men sikrer også, at du tilbringe kvalitetstid sammen med din familie. Og glem ikke popcorn karbad, en lækker kop varm chokolade og andre lækre godbidder for at fuldføre filmoplevelse. Fra klassikere til de nyeste jule film af 2012, er her vores liste over bedste pick for i år, tage et kig.

Top Jul Film 2012

Debbie Macomber s Trading Jul (2012)
Den romantiske film er en tilpasning af bogen “Når julen kommer ‘. Plottet i filmen er baseret på Emily, en enke, der slutter sig hendes veninde Heather i Boston for at fejre jul. I Boston, kommer Emily tværs Charles, og derefter historien blomstrer i en romance. Watch out for denne søde og rørende historie denne jul produceret af Hallmark.

Julen Vender tilbage til Kanaan (2012)
Denne film er en fortsættelse af den super-hit 2009 film Christmas in Canaan. Daniel er en enlig far hæve sin sårede søn i Canaan, Texas. Mens Daniel stadig en sorg enkemand, flytter til San Francisco for at søge lægehjælp til sin søn, møder han en kvinde. Denne fremmede medfører en ændring i hans liv. For at finde ud af, hvad der sker næste, se denne Hallmark produktion i år.

Lucky Jul (2012)
Lucky Julen er en historie om en enlig mor ved navn Holly, der forsøger at få enderne mødes. En dag Holly bil, transporterer hendes lotteri-vindende billet er udsat for gravrøvere, og hun møder en ekspert i at finde forsvundne biler. Den fremmede bliver venner med hende for hendes vindende penge men’er ender realisere der er et par ting i livet mere betydningsfuld end penge.

Annie Claus ‘År Off (2012)
Dette er en romantisk drama af Santa datter. Da hun endelig givet et år fri til at leve i den virkelige verden, Annie skal beslutte at tage op Julemandens forretning, når han går på pension. I mellemtiden møder hun en meget prætentiøse fremmed og falder for ham. Watch out for, hvad der sker næste i dette charmerende fortælling om kærlighed.

En prinsesse til jul (2012)
Denne film handler om en ung kvinde, der er på ferie i Europa med sin niece og nevø. Ting pludselig ændre sig, når de møder en prins der og en new-age eventyr er oprettet.

Jul Pageant (2012)
Når en hård, krævende, og en vanskelig direktør at arbejde med, besøger en lille by til at lede en julegave Pageant, mirakler er ved at ske. Hun opdager nye ting om sig selv og re-opdager livet. Watch out for hvordan enkelhed kan gøre dig glad.

Annuller Jul (2012)
Hvad sker der, når Santa gives 30 dage til at undervise et par selvcentrerede drenge, den sande betydning af at dele? Hvad hvis betingelsen siger, at han vil blive fyret, hvis han undlader at fuldføre missionen? Annuller Julen er en sød og mørt film pakket med masser af sjov og nogle meget gode erfaringer du kunne basere dit liv på.

Good Luck Charlie, det er jul! (2012)
En Disney Channel produktion, denne film falder i rækken af ​​Good Luck Charlie. Da Duncan beslutter at mødes Amys forældre og er strandet ved en snestorm, de bevæger sig ind i et hotelværelse og Charlie forsvinder. Vil de finde Charlie? Se filmen for at finde ud.

De Classics

A Christmas Carol (1951)
Denne film er ubestridt en jule klassiker og en skal se denne jul, selvom du har set det tusind gange allerede. Denne tilpasning af Charles Dickens roman af samme navn fortsætter med at regere hitlisterne for de bedste klassiske jule film.

A Wonderful Life (1946)
Medvirkende Jimmy Stewart og Donna Reed, dette er endnu en god jul klassiker at værne om i år. Da Jimmy Stewart, bebyrdet med afsavn og miste alt håb i livet, beslutter at begå selvmord, en skytsengel beslutter at gribe ind. Hvad sker der næste er en bitter-sød fortælling, der taler om, hvor smukt et liv kan være

A Christmas Story (1983)
En 9-yerr gammelt barn ved navn Ralphie Parker ønsker ingenting bortset fra en rød Ryder BB pistol til jul. Trods bliver konstant afvist af sin mor, lærer og julemand fra et stormagasin, er Ralphie ikke i humør til at give op. For at se hvad der sker næste, se denne indtagende og sød jule klassiker.

En Dennis the Menace Jul (2007)
Watch out for Dennis, mens han sætter i julestemning til stor fortrydelse for hans lyseslukker nabo hr. Wilson. Putte op med en skål popcorn og nyde denne underholdende komedie midt anfald af brølende latter.

Med den slags film, der er nævnt ovenfor, forventes du at bo optaget for længe. Så samle alle de ældste, når du får at se at undgå dem fra at forstyrre dig, for når charmen af ​​disse film går fuld-on, er der ingen måde du kan bringe dig selv til at kigge væk, selv for et minut.

Christmas Party Family Games
Jul Around The World
Christmas 2012
Jul Opskrifter
Candy Cane Dessert
Spionage Them All
Jul Puppets
Jul Potpourri Crafts
Jul Angels
Julegaver til bedstefar
Jul Breakfast Opskrifter

Leave a Reply