Jul Songs 2012

Julen er en af ​​de mest berømte festivaler i verden. Lykke er sjælen i denne festival, der fejrer Jesu fødsel, Guds Søn og verdens frelser. Julefester er forskellige i forskellige dele af verden, men der er én ting, der er fælles om disse fester, og det er ingen anden end julesange, der tilføjer ren lyksalighed til denne hellige lejlighed. Et stort antal sange frigiver i løbet af denne sæson, hvilket bidrager til glæde for denne glædelige begivenhed. Nogle af dem forherlige Frelserens fødsel mens nogle aftale med de følelser, der er forbundet med denne festival. På trods af nye sange, er julen så tæt forbundet med de klassiske julesange, som nyder enorm popularitet siden deres løsladelse, at de nu er blevet synonymt til festlighederne. Følg os når vi tager dig til den fantastiske verden af ​​julesange for dette år. Det følgende afsnit hylder alle tiders klassikere, men indfører samtidig de nyeste tal for 2012.

Top Christmas Songs 2012

Ændres af en Baby Boy
Ingen ville have troet, at en dreng, der tog fødsel i en stald ville blive en stor prædikant og hans lære ville ændre denne verden. Denne sang, “Changed Ved en Baby Boy ‘fryder denne lejlighed. Denne sang er iscenesat af Lari Goss, der er kendt for sin sydlige Gospel-flavored musikalsk stil. Kommentaren er skrevet af Veteran forfatter Nan Allen.

The Greatest Story Of All (Marty Parks)
Julen er en af ​​de bedste historier nogensinde fortalt. Selvom en historie, er det forskelligt fra alle andre historier i form af sin religiøse betydning. Alle historier er underholdende og overvældende, men historien om julen, historien om frelser verden er en, der kan forvandle dig helt. Denne sang ‘The Greatest Story Of All’ er skabt af veteran arrangør Marty Parker.

Fejr The Wonder (Marty Parks)
Jul, fødslen af ​​Guds lovede Messias er virkelig en vidunderlig tid. Ånden i dette vidunder er fanget og er repræsenteret i de spændende arrangementer og bearbejdelser samlet af Marty Parks. Denne sang ‘fejre spekulerer’ ville helt sikkert gøre dit hjerte randen med glæde og hengivenhed.

Season Of Joy (Album af Daniel Semsen)
Denne sang, ‘The Season Of Joy “er en spektakulær kombination af de keltiske musikalske traditioner og ånden i julen, hvilket gør den til den mest elskede sæsonmæssige sang. Denne sang er arrangeret af Daniel Semsen. Albummet indeholder fire nye sange af Keith og Kristyn Getty, som kombinerer irske klassikere med Celtic-inspireret musik. Prøv disse sange i løbet af denne jul og dele glæden med alle.

All-Time Hit Christmas Songs

White Christmas
Dette er en all-time favorit julesang af Irving Berlin. Denne sang tager dig tilbage til den snedækkede jul. Det har mange versioner og den ene sunget af Bing Crosby er den bedst sælgende single som pr Guinness Book of World Records. Denne sang blev første gang registreret i 1942 og var omkring 3 minutter lang.

Ved de, det er jul?
Denne sang blev skrevet i 1984 af Bob Gedlof og Midge Ure, med det formål at rejse midler til støtte af hungersnød-ramte mennesker i Etiopien (1983-1985). Det blev en best-sælgende single pr ‘The britiske singlehitliste’ og også blev julen nummer et i 1984, topping diagrammet konsekvent i fem uger.

Jeg vil være hjemme til jul
Dette er en af ​​de mest rørende Christmas Song, der opstod i 1943, i den tid af Anden Verdenskrig, og skildrer følelsen af ​​soldater, der troede, at krigen ville komme over snart, og de kan være hjemme inden jul. Men dette skete ikke. Smerten ved at være væk fra deres hjem og beloveds udtrykkes i de touchiest linjer af denne sang – jeg vil være hjemme til jul, hvis kun i, Dreams. Denne sang er sunget af Vanessa Williams.

Alt I Want For Christmas Is You
Det er en moderne pop romantisk sang sunget af berømte amerikanske pop sanger Mariah Carey. Den skildrer hovedpersonens tørster at møde sin kæreste i løbet af denne vidunderlige tid. Heller ikke hun omsorg for eventuelle gaver, ej heller kan Santa gøre hende glad. Hun er bare venter på hendes elsker og synger, Alt hvad jeg ønsker for julen er dig.

Har selv en glædelig Little Christmas
Dette er en anden rørende julesang, som er melankoli nok til at bringe tårer i lytterens øjne. Sangen, som blev indført af Judy Garland og senere modificeret af Frank Sinatra, er ligesom en stråle af håb eller et ønske for dem, der lider af alvorlig håbløshed.

Songs er en uadskillelig del af julen. Nyd denne festival sæson med dine yndlings julesange. Håber denne artikel hjulpet dig finde ud af nogle interessante sange til jul 2012.

Julelys
Last Minute juleshopping
Jul Crafts
Jul College Party
Julen Favors
Travel Tips til jul Vacations
Hot Julegaver
Jule Spil for voksne
White Christmas Cake
Julefest Idéer
Jul Log Cake

Leave a Reply