Julelys

En varm, glødende, farverige lys tilføjer et særligt og unikt touch til næsten enhver lejlighed. Hjemme lavet stearinlys ikke kun gøre os stolte af vores kunst, men ser fabelagtig også når den kombineres med alle andre sæsonbetonede dekorationer. De er perfekte som julegaver også og ville blive specielt elsket af dem, der elsker at holde samleobjekter. Du kan vælge en enkelt til stærkt udarbejde design til dit lys, afhængigt af dit niveau. Bivoks er mest hensigtsmæssigt at et lys, da det lettere at håndtere og har en nostalgisk duft til den. Det er imidlertid meget skrøbelig og dermed, skal anvendes ved stuetemperatur kun.

Du kan lave stearinlys som simple søjler omviklet med rødt fløjl. For at gøre dem, du har brug for to kvadrater af hvidt farveløs bivoks, en stor rulle væger og en rulle rødt fløjl bånd, en saks og lim. Indstil firkanter diagonalt på en flad overflade. Skær væger til længden af ​​voks, tuck voks i vægen og rul det forsigtigt op. Tilsvarende gør hinanden stearinlys. Skub forsigtigt på bunden til at have en flad ende at stå. Nu wrap dine stearinlys med rødt fløjl og sæde det med lim på kanterne. Dekorere det med bånd og perler så meget som du vil.

Der er et alternativ stearinlys idé her. Tag to kvadrater af mørk grøn bivoks, væger og en æske af sølv overskriften eller guld overskriften pins. Indstil firkanter på en flad overflade og fold hver i halve og bryde dem på langs. Placer vægen inde i kanten af ​​voks og rulle op forsigtigt. Skub op bunden ligesom du havde gjort for det første lys til at have en flad ende. Derefter placere en cirkel af stifterne omkring toppen og bunden af ​​lyset med regelmæssige mellemrum. Du kan eksperimentere med voks farver, design ideer, bånd og andre udsmykning poster også. Lyt til din skabertrang. Du kan bruge en lille kristtjørn bær krans til at gøre en lys base for dine lys også.

Hvid Snemand
Christmas Angel Ornaments
Nabo Julegaver
Julemad Gave Idéer
Julegaver For Kids
Førskole Jul Crafts
Jul Kranse
Juletræspynt 2012
Jul Humor
Jul Frokost Opskrifter
Candy Cane Dessert

Leave a Reply