Julepynt 2012

Bjældeklang, Bjældeklang, jingle hele vejen-Santa er på vej med sine rensdyr! Sne falder uden for og pol stjerne er steget, synes du ikke det er på tide at begynde at dekorere den smukke juletræ? Fart på! Julen er lige ved døren! Vent. Træk ikke de gamle Julepynt fra skuffen, lad os se efter nyeste og trendy Julepynt på markedet. Der er en tendens til vintage smykker i år, folk er farende for at få fat i retro ornamenter, der enten er Victorian, eller hører til 1950’erne og 60’erne stilarter. Men julen er den enkelte fest og dermed kan du vælge dit tema og stil. Du har masser af valgmuligheder, fra traditionel til moderne til noget temmelig personligt. Uanset være din stil, er det bedre at udforske den nyeste trend, før du vælger de smykker. De følgende skrive-up taler om de nyeste Julepynt på shopping blokken. Læs videre og få en trendy jul.

Jul Dekoration Ornaments 2012

Årlig Bell Ornament
Dette er en årlig klokke ornament, der har en hvid mat baggrund med et elegant design af en hjort familie portrætteret sammen med snefnug og kristtjørn. Den bærer også en gylden 2012 skrevet i midten. Det er smagfuldt indrettet med en guld organza bånd i slutningen, som hjælper med at hænge denne klokke ornament, hvor du har lyst.

Jul Juveler Ornament
Dette ornament tilhører den kategori af Crystal Jul Juveler, og er en smuk årlig samlerobjekt. Dette mest eftertragtede julepynt trodser enhver konkurrence og fremstår som den mest fantastiske stykke lavet af 72 Swarovski krystaller med farver som Amethyst, Rose, Lt Rose og Fuschia. Det hænger ned et satinbånd.

Colonial Williamsburg årlige Snowflake Ornament
Denne sterling sølv ornament tilføjer et delikat strejf af elegance til dit juletræ. Dette ornament, når en klassiker, er nu genoplivet til jul og kommer med en yndefuld og klassiske røde bånd.

Disney Princess Dreams Porcelæn Jul Collectible Ornament Collection
Julen handler mere om børn, end det handler om nogen anden. Ikke underligt da, at Disney-figurer hurtigt er ved at hale op som favorit jule-pynt også. Disneys klassiske figurer behøver ingen ord til at forklare deres popularitet. Alt, hvad der har en Disney touch er beregnet til at være populære. Disse vidunderlige Julepynt med Disneys førende dame karakterer som Snehvide, Askepot, Jasmine og Den Lille Havfrue osv gør for fantastiske jule collectables. Efter alt, er julen forbundet med masser af eventyr.

Heart-Shaped fotoramme Julepynt for personalisering
Billeder siger mere end mennesker og de også bevare minderne i meget længere tid end den menneskelige hjerne. Derfor foreslår vi, at du går rammen-vejs og få en lille, sød personlige foto-frame ornament at pynte denne jul. Du kan altid få alle mulige figurer i frames, men hjerte-form har en anden charme helt. Og når du kombinerer dette flat ryg ornament med en skriftlig kommentar, gerne evigt i vores hjerter, bliver det den mest specielle gave til dine kære. Hæng denne ene med et rødt bånd.

Teddy Bear Juleuro Collection
Hvad med at gøre denne jul med en bjørn-knus? Nope, vil vi ikke bede dig om at gå på udkig efter det næste grizzly i skoven, vil vi bare bede dig om at tage et kig på de nyeste jule teddy kollektioner, der tilbydes af nogle mærker. Tænk over det, bamser er nice og loppetjans-bare den måde Julen er meningen at gøre dig føle.

Ovennævnte er nogle af de vigtigste Julepynt, der er sikker på at gøre overskrifter i 2012. Tag et nærmere kig på alle disse, når du går Christmas shopping og også tage et kig på hvad der ellers er på stativet til dette formål. Have så mange muligheder som muligt. Men ikke får kørt ned, hvis du ikke kan finde eller lide de trendy smykker, altid huske, julen er din dag på flere måder end du kan tænke på, så afslutte bekymrende og begynde at dekorere. At være trendy er ikke så vigtigt som at være lykkelig.

White Christmas Cake
Christmas Party Dekorationer
Jul Chicken Opskrifter
Jul Bryllup
Jul Legends
Chess Pie
Hot Julegaver
Fødselsdag af en konge
Christmas Gift For lærere
Julehistorier
Jul Treasure Hunt List

Leave a Reply