Juletræspynt 2012

Det er den tid på året igen, når lysene er tændt, er gaver udveksles, Santa ankommer med hans nisser og juletræer er trukket ud af skabene. Den bedste del af julen er normalt det 16. århundrede tradition for at pynte juletræet. Det er en glædelig tid i slutningen af ​​året, hvor familien mødes og arbejder på de snørklede af træet, før endelig placerer Julestjernen eller engel på toppen af ​​træet. Hvert år ivrig dekoratører komme op med nye ideer og tendenser at byde på. De traditionelle måder at dekorere træer med antikke tin, blæst glas ornamenter, æbler, slik og valnødder er ikke rigtig at blive hængende til, alle har helt sikkert kommet en lang vej. I år har et nyt sæt af tendenser helt. Du kan gå om at skabe dine egne tendenser eller hvis du ikke ved, hvad der præcist skal gøre med dit juletræ, gå igennem de nyeste tendenser i juledekorationer. Det er sikker på at hjælpe med at bringe det bedste frem i dig.

Christmas Tree rhus 2012

Tematiske Jul Idéer
Themed juletræer er den nyeste dille. Alt hvad du kan lide eller er lidenskabelig omkring kan være inspiration til dit træ. Hæklede og strikkede artefakter for den snu mor, sport inspireret pynt til en atletisk søn, en dims tema træ for den teknologi freak far, »det nye måne ‘look til Edward Cullen crazy datter og fotografier hængt på træet til familien inspireret træet se osv. er blot nogle få eksempler på juletræspynt temaer. Du kan tænke på andre ting, der inspirerer dig, og har en meget forskellig søger træ i denne sæson.

Julepynt
Hvis du ikke ønsker at gå til den moderne look, så er der et stort udvalg af Julepynt at vælge imellem. Temmelig hængende bolde, kranse, snefnug, kogler, klokker, små lanterner, prangende stjerner, osv. er hvad du kan vælge fra. Du kunne måske endda få sammen med din familie i denne sæson at lave dine egne smykker og give træet en personlig look. Religiøse ornamenter som den blå hjerte hellige familie ornament er også en god mulighed. Hvis du ønsker at gøre dit træ ser ‘lækker’, så slik og cookie hængninger er bare perfekt.

Tree Toppers For Christmas
Tree toppers virkelig hjælpe fremhæve et juletræ. Nogle mennesker kan foretrække at holde sig til den samme traditionelle top hvert år, mens andre kan vælge en ny hvert år. Der findes forskellige former for træ toppers for dig at vælge imellem. De kan enten være tændt eller slukket. Du kan vælge de traditionelle stjerne, cross træer eller engle. Men den slags stjerner, der er til rådighed nu, er også én for mange. Du kan vælge papmaché stjerner eller endog stjerner med fine filigran. Et af de mest unikke træ toppers for 2012 er Hanukah stjerne træ-Topper eller glasmosaikker stjerne. Hvis du ønsker noget helt andet, så ‘tændte klippe ice stearinlys Topper “er sikker på at gøre dit træ skiller sig ud fra resten. Det er ikke let tilgængelige, men kan købes online.

Christmas Tree Besætninger
Fine bånd, reb lys, swags af netting eller jule guirlander kan draperet rundt om træet til at forbedre det endnu mere. Materialer som kogler, klynger af blomster, metalliske bær, osv. kan bruges til at lave kranse. I denne sæson, satin undergardiner på juletræet er særligt på mode.

Christmas Tree Nederdele
Juletræ nederdele kan give en speciel finish til træet. Ligegyldigt hvad temaet er, og hvordan de smykker er, kan elegante julegave nederdele altid være trendy. Traditionelle velvet dem, dem med beaded arbejde eller lappede designs er tilgængelige. Kun få af de bedst sælgende dem denne sæson er de traditionelle røde nederdele med hvide afpuds, de kongeblå dem med sølv glitter trimmer og også snemand juletræ nederdele.

Disse var nogle af de nyeste trends for juletræspynt denne sæson. Fra nye ornamenter til nederdele og afpuds, kan dekorere et juletræ være en glæde. Brug din kreativitet og sørge for, at dit juletræ er en af ​​de mest omtalte i denne sæson.

Juleaften Opskrifter
Angels vi har hørt på High
Tysk Christmas Carols
Jul Digte
Jul Crafts for småbørn
Jul Overtro
# Stille nat
Juletræspynt 2012
Christmas Party Favors
Julegaver til mænd
Jul Designing Principper

Leave a Reply