Juletræspynt 2012

Smukt pyntet juletræ repræsenterer føle glæde af verden, da det forbereder at byde velkommen til frelser. Startede i 15. eller 16. århundrede, er tradition for udsmykning juletræer bliver mere og mere populært hvert år, der går, selv om nogle er sket ændringer i dens dekoration stilarter og anvendte materialer. Det er en glædelig tid i slutningen af ​​året, hvor familien mødes og arbejder på de snørklede af træet, før endelig placerer Julestjernen eller engel på toppen af ​​det. Tiden har haft sine virkninger på de dekorative ornamenter også. Fra de gamle verden dekorationer som æbler, nødder, dadler mv, har vi nu flyttet til bred sorter af decoratives. Men der er stadig beundrere for vintage og victorianske juletræspynt selv i boom af andre trendy ornamenter. Som hvert år, også i år har et nyt sæt af trendy smykker til at tilbyde dig. Du kan bruge dine kreative evner og lave dine egne tendenser eller gå igennem de seneste tendenser inden julepynt som nævnt nedenfor.

Christmas Tree rhus 2012

Tematiske Juletræer
Themed juletræer er helt modefænomen i år også. Alt hvad du kan lide eller er lidenskabelig omkring kan være inspiration til dit træ. Efter den enorme succes, de står over for i 2012, er det ikke underligt, at de er tilbage med et brag i år også. Hæklede og strikkede artefakter for håndværkeren i din mor, sport inspireret pynt til en atletisk dreng, en dims tema træ for tech-kyndige far, den ‘Wolverine’ look for X-Men fanatikere osv, alle højde for den nye æra. For dem, der har en ting for den gamle verdens charme, hang fotografier ornately på træet for stamtræet inspireret look, ville gøre det trick. Du kan tænke på andre ting, der inspirerer dig, og har en meget forskellig søger træ i denne sæson.

Tema Dekorationer
Vælg dit træ ornamenter i henhold til det tema, du har valgt. Hvis du ikke ønsker at gå til en bestemt tema, så prøv nogle trendy smykker på at skabe et modernistisk look. Temmelig hængende bolde, kranse, snefnug, kogler, klokker, små lanterner, prangende stjerner, osv. er all-time favoritter. At gå med de nyeste trends, så tjek de nyeste skærme i butikkerne. Seneste ornamenter har tilføjet funktioner som lys, musik, mobilitet osv. Du kan endda pynte tour træ med familie fotos eller lave dine egne smykker og give træet en personlig look.

Tree Toppers For Christmas
Tree toppers fremhæve et juletræ. Nogle mennesker kan foretrække at holde sig til den samme traditionelle Topper hvert år, men der er nogle der ønsker noget nyt i deres træ toppers hvert år. Der er en gal vifte af træ toppers til at vælge fra i år. Fra elegant tændt til afsindigt støjende, kan du vælge noget, der matcher den overordnede stemning og tema i dit hjem denne jul. Selv om mange figurer og ornamenter nu er kommet på mode som træ toppers, kan den simple charme af en lysende stjerne på toppen af ​​juletræet aldrig blive undermineret. Så dette år, hvis du ønsker at gå tilbage til det grundlæggende og få det stjerneklar Topper til dit juletræ, tager du vælge fra papmaché stjerner eller endog stjerner med fine filigran. Nu er det et træ Topper du kan aldrig gå galt med!

Tree med en forskel
Bevæger sig fra de traditionelle dekorationer er ikke en big deal, så længe det ikke går imod nogens religiøse overbevisning. Hvis du virkelig er interesseret i at eksperimentere med usædvanlige temaer så prøv gotisk eller Zombie juletræspynt. Det ville helt sikkert være en anderledes juletræ med kranier og uhyggelige ornamenter brugt som dekoration. Men tænk to gange før at eksperimentere med sådanne temaer, som de kan vække anstød af den fælles samfund og måske endda vække en stor protest.

Christmas Tree Besætninger
Roterende træ stativer og hjul stativer bliver populære hvert år der går. Disse står hjælpe dig ændre positioner træet nemt, så du kan prøve forskellige steder, før du endelig kan ordne en stedet for det. Juletræ nederdele kan give en speciel finish til træet. Ligegyldigt hvad temaet er, og hvordan de smykker er, elegante julegave nederdele er altid trendy. Traditionelle velvet nederdele eller dem med beaded arbejde eller lappede designs er tilgængelige næsten overalt. Fine bånd, reb lys, swags af netting eller jule guirlander kan draperet rundt om træet til at forbedre det endnu mere. Materialer som kogler, klynger af blomster, metalliske bær, osv. kan bruges til at lave kranse. Satin undergardiner er også at få populære.

Disse er nogle nyeste trends for juletræspynt denne sæson. Fra nye ornamenter til nederdele og afpuds, kan dekorere et juletræ være en glæde. Brug din kreativitet og sørge for, at dit juletræ er en af ​​de mest omtalte i denne sæson.

Jul Udendørs
Christmas Party Food
Jul Musical Spil
Good King Wenceslas
Jul Chicken Opskrifter
O Come, All Ye Faithful
Børns Jul Books
Jul Jokes
Julemad Gave Idéer
Jul Angels
Julegaver til forældre

Leave a Reply