Christmas Tree Idéer 2012

Med julen næsten over os, er det tid til at rulle op disse ærmerne, højde med situationen og gøre din ferie ekstra speciel med disse ufattelige juletræ dekoration ideer. Når det kommer til at tale om juletræer, lidt opfindsomhed, innovation og ekstra dekorationer gå langt i blændende op din indretning. Et juletræ ikke kun tilføjer til den sæsonmæssige charme af dine festligheder, men også hjælper deodorize dit hjem og viser, hvor meget du holder af dagen. Altså, ikke vægrer sig fra at gå en ekstra mil, investere på sølv klokker, funklende lys, guirlander, ornamenter og købe en smuk træ til at gøre din jul festlighederne begivenhedsrig. I år springe klicheagtige honningkager huse og træ nederdele og give dit hjem en makeover med disse seneste juletræ trends. Festlig og farverig, disse juletræ ideer for 2012 ville peppe din indretning og dette års Yuletide festligheder som intet andet.

2012 Christmas Tree Idéer

Frosted Tree
Gran, gran eller fyr, et juletræ uddybet med spray sne ser ikke bare mere rimed, men også tilføjer et strejf af sølv elegance til din indretning. Bare pynte det med enkle papir-og glitter udsmykninger i nuancer af fløde, hvid og sølv til at fuldføre udseendet. Du kan også bruge vintage metalstykker og glitter ornamenter for ekstra jazz.

Favor Tree
For en person, der ikke har råd nok plads til en fuld størrelse juletræ, at få en miniature tjeneste træ ville være en fremragende indsats. Alt du skal gøre er at lave små gaveæsker fra indpakning papirer, kram dem med ferie godbidder og strengen dem op til et juletræ form. På grund af deres lille størrelse, vil disse favor træer passe overalt – fra dine spiseborde til dressers og kan bruges til at pryde enhver favorit hjørne af dit hjem.

Aluminium Tree
Selvom intet slår duftende, frisk fornemmelse af ægte juletræer, der er mange, der ønsker deres juletræ at have så meget jazz som muligt. Dette forklarer, hvorfor aluminium træerne er en enorm vrede i den seneste tid. Ikke blot disse funky, skinnende træer ser fantastisk, når pyntet med bolde og swags, de også blænde op for hele indretningen af ​​rummet for ikke at nævne, de sidste mere end bare en jul i modsætning til en almindelig naturlig juletræ.

Arvestykke Tree
Det er overraskende at se, hvordan et par let tilgængelige materialer kan konverteres til lave smukke arvestykke udsmykninger til dit juletræ. Bare vride og vende kablede tinsels at gøre blændende stjerner. Du kan bruge hvide og sølv perler at gøre snefnug og bløde stoffer til at skabe dekorative glober. Selv tingene så enkle som knapper og træ kan bruges til at pynte juletræer. De kan også være skattede som smukke keepsakes senere.

Cotton Ball Tree
Pyt, hvis du ikke har nok udsmykninger til at pynte dit juletræ. Banale ting såsom vatkugler kan sagtens vende dit juletræ i en hoved-turner. Bare få fat i en stor pose blød bomuld bolde og placere dem over hele træet til at skabe en ren hvid, snedækket effekt.

Office Supply Tree
Et kontor forsyning træ passer perfekt ind i din arbejdsplads atmosfære og på samme tid, alle de fastsættelser til træ, der modsiger dens arbejdsplads rødder har. Nøgleringe forskønnet med klistermærker, filmapper skåret ud i smykker og papir-klip kæder hængende ned grenene tilføje den perfekte kontakt til kontoret juletræ.

Æggeskal Tree
Hvis du tror, ​​at æg er kun omkring Easters, så tro om igen. Shimmering guld æggeskaller kan krydre din jul indretning sprucely. Bortset fra at have en stærk yuletide betydning, æggeskaller står for livet og gode ting til at komme og dermed gøre for en imponerende og ideel tilføjelse til din julegave udsmykning.

Juletræer er uundværlige for Yuletide festival. Ikke alene skal de tilføjer festlig luft til indretningen, de også blænde op fejringen. Hvis du ikke er i stand til at beslutte, hvordan at forskønne dit juletræ i år, så de førnævnte idéer ville få din kreativitet sprint højt. Distinctive endnu klassiske, disse imponerende juletræ ideer er sandsynligt, at klippe din fest i år 2012.

Cranberry Fudge
Jul Crepes
Filt Christmas Tree Craft
Hjemmelavet Julegaver 2012
Hjemmelavede Jul Crafts
Naturlige Jul Garlands Crafts
Julemand Spil
Jul SMS
Jul Jokes
Viser Julekort
Traditionel Christmas Carols

Leave a Reply