Flettede baubles Crafts

Julen er en sæson, en festival, der involverer den udsøgte kombination af tradition og kreativitet. Crafting til jul er ikke kun sjov, men også en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen med familien. En fantastisk måde at dekorere træet er ved hjælp af kugler, både store-købte, og hjemmelavet.

Oprindeligt er de glaskugler blot var vægte fastgjort til en stav der anvendes til at veje et barns legetøj. De første glas baubles blev foretaget i Tyskland, hvor guirlander af glasperler ligner popcorn strenge og tin figurer blev produceret og hang over juletræer. Med stigende popularitet steg produktionen af ​​disse baubles og disse små strukturer med deres indviklede mønstre blev en husstand favorit. Højtuddannede håndværkere begyndte at lave disse glaskugler ved opvarmning af et glasrør over en flamme og derefter indsætte røret i en ler støbeform, hele tiden blæser den opvarmede glas at ekspandere ind i formens facon. Efter afkøling af glasset, blev sølvnitratopløsning hældes, tørret og derefter endelig hånd-males med en række forskellige klare farver og derefter dækket med en hætte og krog. Nogle af de populære julekugler til rådighed på markedet, er droplet baubles, pæreformede baubles, vedbend baubles, fortryllede skov glaskugler etc.

Oprindeligt disse ornamenter var kun i form af frugter og nødder, men i dag kan du vælge fra en bred vifte af mønstre og designs. Hvilken bedre, kan du endda oprette dine egne briks ornies fra let tilgængelige materialer som tissuepapirer, farvede nåle osv. Så, planlægge en lille get sammen med din familie og forberede disse smukke dekorationer eller arrangere et projekt time for dine børn, hvor du kan opmuntre dine børn til at lave dem. En enkel teknik til fremstilling af flettede kugler er angivet nedenfor.

How To Make julen Flettet Kugler

Ønskede materiale

Joy til World
Fødselsdag af en konge
Jul Books
O Holy Night
Oh Little Town of Bethlehem
Jul Trivia
Christmas Party Favors
Christmas Party Invitation Ordlyd
Candy Bar Angel Cake
Christmas Party Fun Games
Julen Appetizer Opskrifter

Leave a Reply