Jul Legetøj

Jul legetøj er populære som gaver og juletræspynt. De er en vigtig del af denne festlige ferie sæson og en interessant historie at gå med dem. Clement Clarke Moore, en fornem lærd af hans tid, oplæste et digt »Et besøg fra Saint Nicholas ‘skrevet af ham som en julegave til sine børn på December 22, 1822. Beskrivelsen af ​​Moores St Nicholas var baseret på hans buttede og jolly-natured vicevært, Jay Duyckinck. En gæst kunne lide det så meget, at han kopierede den ned og sendte den til en New York avis kaldet som ‘Troy Sentinel’. Et år senere blev den offentliggjort i det anonymt.

Den muntre, lange whiskered alf faldende ned skorstene med en sæk på ryggen og fylde strømper af gode børn med legetøj blev så populært, at det blev en uadskillelig del af julen for evigt. Senere Moores digt blev offentliggjort i en bog i 1844. Et par år senere, da legetøjsindustrien opstod, Santa legetøj voksede mest populære til jul. Mange af de tidlige legetøj er værdsatte ejendele antikviteter ‘markedet, især de gamle bliklegetøj, der først blev produceret kommercielt i 1848 af den »Philadelphia Tin Toy Fabrik«. Disse legetøj blev håndmalet og stencileret.

En Connecticut ur-maker ved navn George Brown opfandt flytter ur mekanismer for legetøj i 1850’erne. Han opfandt nye designer legetøj for såsom flodbåde, hestetrukne vogne, lokomotiver og brandslukning vogne. Senere trykt tyske import legetøj, gamle gyngeheste, franske porcelæn dukker, marmor, miniature testel, tyske penny legetøj, ‘Mr. Potato Head “med hoveder lavet af rigtige kartofler, japanske fjederdrevne legetøj, Barbie-dukker, bamser, tog og plast ‘Star Wars’ rumskibe blomstrede markederne og blev genstand for heftig opsamlet. Børn var ikke mindre spændt på at modtage nyligt udgivet legetøj på markedet som de julegaver og gaver ligesom i dag, er de mere glade for at modtage batteri-drevne og elektroniske dimser. Så nyd denne jul med legetøj!

Jul Dessert Opskrifter
Jul Candle Håndværk
Julepynt 2012
Jul College Party
Jul sted kort indehavere
Julegaver til hende
Australske Traditional Christmas Pudding
Kids Christmas Party
Juleaften Party Theme
Kids Jul Opskrifter
Juleshopping

Leave a Reply